Description of node <http://id.insee.fr/codes/na2008/a732/10.72Z>

Subject Predicate Object
http://id.insee.fr/codes/na2008/a732/10.72Z http://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#type http://www.w3.org/2004/02/skos/core#Concept
http://id.insee.fr/codes/na2008/a732/10.72Z http://www.w3.org/2004/02/skos/core#inScheme http://id.insee.fr/codes/na2008a17/na2008
http://id.insee.fr/codes/na2008/a732/10.72Z http://www.w3.org/2004/02/skos/core#inScheme http://id.insee.fr/codes/na2008a21/na2008
http://id.insee.fr/codes/na2008/a732/10.72Z http://www.w3.org/2004/02/skos/core#prefLabel Fabrication de biscuits, biscottes et pâtisseries de conservation
http://id.insee.fr/codes/na2008/a732/10.72Z http://www.w3.org/2004/02/skos/core#prefLabel Manufacture of rusks and biscuits; manufacture of preserved pastry goods and cakes
http://id.insee.fr/codes/na2008/a732/10.72Z http://www.w3.org/2004/02/skos/core#notation 10.72Z
http://id.insee.fr/codes/na2008/a732/10.72Z http://www.w3.org/2004/02/skos/core#broader http://id.insee.fr/codes/na2008/a615/10.72
http://id.insee.fr/codes/na2008/a732/10.72Z http://www.w3.org/2008/05/skos-xl#prefLabel http://id.insee.fr/codes/na2008/a732/10.72Z/label65fr
http://id.insee.fr/codes/na2008/a732/10.72Z http://www.w3.org/2008/05/skos-xl#altLabel http://id.insee.fr/codes/na2008/a732/10.72Z/label40fr
http://id.insee.fr/codes/na2008/a732/10.72Z http://www.w3.org/2004/02/skos/core#exactMatch http://id.insee.fr/codes/nafr2/sousClasse/10.72Z
http://id.insee.fr/codes/na2008/a615/10.72 http://www.w3.org/2004/02/skos/core#narrower http://id.insee.fr/codes/na2008/a732/10.72Z
http://id.insee.fr/codes/na2008a17/a732 http://www.w3.org/2004/02/skos/core#member http://id.insee.fr/codes/na2008/a732/10.72Z
http://id.insee.fr/codes/na2008a21/a732 http://www.w3.org/2004/02/skos/core#member http://id.insee.fr/codes/na2008/a732/10.72Z