Description of node <http://id.insee.fr/codes/na2008/a732/10.71A>

Subject Predicate Object
http://id.insee.fr/codes/na2008/a732/10.71A http://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#type http://www.w3.org/2004/02/skos/core#Concept
http://id.insee.fr/codes/na2008/a732/10.71A http://www.w3.org/2004/02/skos/core#inScheme http://id.insee.fr/codes/na2008a17/na2008
http://id.insee.fr/codes/na2008/a732/10.71A http://www.w3.org/2004/02/skos/core#inScheme http://id.insee.fr/codes/na2008a21/na2008
http://id.insee.fr/codes/na2008/a732/10.71A http://www.w3.org/2004/02/skos/core#prefLabel Fabrication industrielle de pain et de pâtisserie fraîche
http://id.insee.fr/codes/na2008/a732/10.71A http://www.w3.org/2004/02/skos/core#prefLabel Industrial manufacture of bread and fresh pastry
http://id.insee.fr/codes/na2008/a732/10.71A http://www.w3.org/2004/02/skos/core#notation 10.71A
http://id.insee.fr/codes/na2008/a732/10.71A http://www.w3.org/2004/02/skos/core#broader http://id.insee.fr/codes/na2008/a615/10.71
http://id.insee.fr/codes/na2008/a732/10.71A http://www.w3.org/2008/05/skos-xl#prefLabel http://id.insee.fr/codes/na2008/a732/10.71A/label65fr
http://id.insee.fr/codes/na2008/a732/10.71A http://www.w3.org/2008/05/skos-xl#altLabel http://id.insee.fr/codes/na2008/a732/10.71A/label40fr
http://id.insee.fr/codes/na2008/a732/10.71A http://www.w3.org/2004/02/skos/core#exactMatch http://id.insee.fr/codes/nafr2/sousClasse/10.71A
http://id.insee.fr/codes/na2008/a615/10.71 http://www.w3.org/2004/02/skos/core#narrower http://id.insee.fr/codes/na2008/a732/10.71A
http://id.insee.fr/codes/na2008a17/a732 http://www.w3.org/2004/02/skos/core#member http://id.insee.fr/codes/na2008/a732/10.71A
http://id.insee.fr/codes/na2008a21/a732 http://www.w3.org/2004/02/skos/core#member http://id.insee.fr/codes/na2008/a732/10.71A