Description of node <http://id.insee.fr/codes/cpfr2/sousCategorie/10.39.18>

Subject Predicate Object
http://id.insee.fr/codes/cpfr2/sousCategorie/10.39.18 http://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#type http://www.w3.org/2004/02/skos/core#Concept
http://id.insee.fr/codes/cpfr2/sousCategorie/10.39.18 http://www.w3.org/2004/02/skos/core#inScheme http://id.insee.fr/codes/cpfr2/cpf
http://id.insee.fr/codes/cpfr2/sousCategorie/10.39.18 http://www.w3.org/2004/02/skos/core#prefLabel Fruits et légumes (à l'exclusion des pommes de terre) conservés dans le vinaigre
http://id.insee.fr/codes/cpfr2/sousCategorie/10.39.18 http://www.w3.org/2004/02/skos/core#prefLabel Vegetables (except potatoes), fruit, nuts and other edible parts of plants, prepared or preserved by vinegar or acetic acid
http://id.insee.fr/codes/cpfr2/sousCategorie/10.39.18 http://www.w3.org/2004/02/skos/core#notation 10.39.18
http://id.insee.fr/codes/cpfr2/sousCategorie/10.39.18 http://www.w3.org/2004/02/skos/core#broader http://id.insee.fr/codes/cpfr2/categorie/10.39.1
http://id.insee.fr/codes/cpfr2/sousCategorie/10.39.18 http://rdf-vocabulary.ddialliance.org/xkos#coreContentNote http://id.insee.fr/codes/cpfr2/sousCategorie/10.39.18/noteContenuCentral/v1/fr
http://id.insee.fr/codes/cpfr2/categorie/10.39.1 http://www.w3.org/2004/02/skos/core#narrower http://id.insee.fr/codes/cpfr2/sousCategorie/10.39.18
http://id.insee.fr/codes/cpfr2/sousCategories http://www.w3.org/2004/02/skos/core#member http://id.insee.fr/codes/cpfr2/sousCategorie/10.39.18