Description of node <http://id.insee.fr/codes/nafr1/classe/15.8F>

Subject Predicate Object
http://id.insee.fr/codes/nafr1/classe/15.8F http://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#type http://www.w3.org/2004/02/skos/core#Concept
http://id.insee.fr/codes/nafr1/classe/15.8F http://www.w3.org/2004/02/skos/core#inScheme http://id.insee.fr/codes/nafr1/naf
http://id.insee.fr/codes/nafr1/classe/15.8F http://www.w3.org/2004/02/skos/core#prefLabel Biscotterie, biscuiterie, pâtisserie de conservation
http://id.insee.fr/codes/nafr1/classe/15.8F http://www.w3.org/2004/02/skos/core#prefLabel Manufacture of rusks and biscuits ; manufacture of preserved pastry goods and cakes
http://id.insee.fr/codes/nafr1/classe/15.8F http://www.w3.org/2004/02/skos/core#notation 15.8F
http://id.insee.fr/codes/nafr1/classe/15.8F http://www.w3.org/2004/02/skos/core#broader http://id.insee.fr/codes/nafr1/groupe/15.8
http://id.insee.fr/codes/nafr1/classe/15.8F http://rdf-vocabulary.ddialliance.org/xkos#coreContentNote http://id.insee.fr/codes/nafr1/classe/15.8F/noteContenuCentral/v1
http://id.insee.fr/codes/nafr1/classe/15.8F http://rdf-vocabulary.ddialliance.org/xkos#exclusionNote http://id.insee.fr/codes/nafr1/classe/15.8F/noteExclusions/v1
http://id.insee.fr/codes/nafr1/classe/15.8F http://www.w3.org/2008/05/skos-xl#prefLabel http://id.insee.fr/codes/nafr1/classe/15.8F/label65fr
http://id.insee.fr/codes/nafr1/groupe/15.8 http://www.w3.org/2004/02/skos/core#narrower http://id.insee.fr/codes/nafr1/classe/15.8F
http://id.insee.fr/codes/nafr1/classes http://www.w3.org/2004/02/skos/core#member http://id.insee.fr/codes/nafr1/classe/15.8F
http://id.insee.fr/codes/nes1994-nafr1/association/B05-15.8F http://rdf-vocabulary.ddialliance.org/xkos#targetConcept http://id.insee.fr/codes/nafr1/classe/15.8F