Description of node <http://id.insee.fr/codes/nafr1/classe/15.3E>

Subject Predicate Object
http://id.insee.fr/codes/nafr1/classe/15.3E http://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#type http://www.w3.org/2004/02/skos/core#Concept
http://id.insee.fr/codes/nafr1/classe/15.3E http://www.w3.org/2004/02/skos/core#inScheme http://id.insee.fr/codes/nafr1/naf
http://id.insee.fr/codes/nafr1/classe/15.3E http://www.w3.org/2004/02/skos/core#prefLabel Transformation et conservation de légumes
http://id.insee.fr/codes/nafr1/classe/15.3E http://www.w3.org/2004/02/skos/core#prefLabel Processing and preserving of vegetables
http://id.insee.fr/codes/nafr1/classe/15.3E http://www.w3.org/2004/02/skos/core#notation 15.3E
http://id.insee.fr/codes/nafr1/classe/15.3E http://www.w3.org/2004/02/skos/core#broader http://id.insee.fr/codes/nafr1/groupe/15.3
http://id.insee.fr/codes/nafr1/classe/15.3E http://rdf-vocabulary.ddialliance.org/xkos#coreContentNote http://id.insee.fr/codes/nafr1/classe/15.3E/noteContenuCentral/v1
http://id.insee.fr/codes/nafr1/classe/15.3E http://rdf-vocabulary.ddialliance.org/xkos#exclusionNote http://id.insee.fr/codes/nafr1/classe/15.3E/noteExclusions/v1
http://id.insee.fr/codes/nafr1/classe/15.3E http://www.w3.org/2008/05/skos-xl#prefLabel http://id.insee.fr/codes/nafr1/classe/15.3E/label65fr
http://id.insee.fr/codes/nafr1/groupe/15.3 http://www.w3.org/2004/02/skos/core#narrower http://id.insee.fr/codes/nafr1/classe/15.3E
http://id.insee.fr/codes/nafr1/classes http://www.w3.org/2004/02/skos/core#member http://id.insee.fr/codes/nafr1/classe/15.3E
http://id.insee.fr/codes/nes1994-nafr1/association/B05-15.3E http://rdf-vocabulary.ddialliance.org/xkos#targetConcept http://id.insee.fr/codes/nafr1/classe/15.3E