Description of node <http://id.insee.fr/codes/cpfr1/sousCategorie/01.25.22>

Subject Predicate Object
http://id.insee.fr/codes/cpfr1/sousCategorie/01.25.22 http://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#type http://www.w3.org/2004/02/skos/core#Concept
http://id.insee.fr/codes/cpfr1/sousCategorie/01.25.22 http://www.w3.org/2004/02/skos/core#inScheme http://id.insee.fr/codes/cpfr1/cpf
http://id.insee.fr/codes/cpfr1/sousCategorie/01.25.22 http://www.w3.org/2004/02/skos/core#prefLabel Grenouilles et escargots non cuits
http://id.insee.fr/codes/cpfr1/sousCategorie/01.25.22 http://www.w3.org/2004/02/skos/core#prefLabel Snails, live, fresh, chilled, frozen, dried, salted or in brine except sea snails; frogs' legs, fresh, chilled or frozen
http://id.insee.fr/codes/cpfr1/sousCategorie/01.25.22 http://www.w3.org/2004/02/skos/core#notation 01.25.22
http://id.insee.fr/codes/cpfr1/sousCategorie/01.25.22 http://www.w3.org/2004/02/skos/core#broader http://id.insee.fr/codes/cpfr1/categorie/01.25.2
http://id.insee.fr/codes/cpfr1/sousCategorie/01.25.22 http://rdf-vocabulary.ddialliance.org/xkos#coreContentNote http://id.insee.fr/codes/cpfr1/sousCategorie/01.25.22/noteContenuCentral/v1/fr
http://id.insee.fr/codes/cpfr1/sousCategorie/01.25.22 http://www.w3.org/2008/05/skos-xl#prefLabel http://id.insee.fr/codes/cpfr1/sousCategorie/01.25.22/label65fr
http://id.insee.fr/codes/cpfr1/categorie/01.25.2 http://www.w3.org/2004/02/skos/core#narrower http://id.insee.fr/codes/cpfr1/sousCategorie/01.25.22
http://id.insee.fr/codes/cpfr1/sousCategories http://www.w3.org/2004/02/skos/core#member http://id.insee.fr/codes/cpfr1/sousCategorie/01.25.22